Menu
U bevindt zich hier:

Plaatlasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor plaatlasersnijden? Dan bent u bij De Vries Lasertechniek aan het goede adres.

Plaatbewerking

Met onze machines kunnen wij uiteenlopende buisbewerkingen en plaatbewerkingen uitvoeren. Wij hebben vier lasersnijmachines in ons machinepark. Drie buislasersnijmachines: de Adige Adilas 2 Combo, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers. De Adige Adilas 2 Combo is naast een buislaser ook een plaatlaser. Deze buis- en plaatlaser kan een plaat van 6 bij 3 meter lasersnijden, dit doen wij alleen in staal. Bijvoorbeeld trapbomen worden zo uitgesneden. Begin januari 2019 kunnen wij ook voortaan naast ferro, ook non-ferro metalen lasersnijden met de Bystronic Bysprint Fiber 6520.

Plaatlasersnijden

Deze Combo kan tot rond 140 tot en met 220 mm; vierkant tot 160 mm en rechthoekig tot 200 bij 100 mm; de dikte is maximaal 8 mm bij staal en 7 mm bij rvs.

Voor een uitgebreide offerte

Neem contact met ons op

 

Onze diensten

De Vries Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

 

 

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.