Menu
U bevindt zich hier:

De Vries Constructie & Lasertechniek

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal. De grondlegger van De Vries B.V. was Albert de Vries Sr., die dit bedrijf startte aan de Geldropseweg in Eindhoven. Zijn zoon Jos zorgde voor de voortzetting van het bedrijf en verplaatste de werkzaamheden van de Ruysdaelbaan naar Industrieterrein Esp in Eindhoven. Vanaf 2006 hebben wij ons machinepark uitgebreid met buis- en plaatlasermachines. Daarmee hebben wij een grote stap gezet om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. In mei 2016 is onze laserafdeling uitgebreid met een derde buislasermachine: de Adige LT722D en in januari 2019 met de Bystronic Bysprint Fiber 6520 6kW.

 

De Vries Constructie & Lasertechniek is EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd door Kiwa Nederland, aangesloten bij de Metaalunie en is een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven.

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

 

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. Of bel ons op:  040 290 11 80