Menu
U bevindt zich hier:

Projecten van De Vries

Hieronder staan een aantal buislaserprojectvoorbeelden die we door de tijd heen gerealiseerd hebben. Zeer uiteenlopend, waar we best trots op zijn. Van het lasersnijden van koker, vierkant, rechthoekig, ronde buis en plaat voor goede opdrachtgevers uit diverse branches.  Daar zijn we trots op. Alles pakken we met beide handen aan. Wij denken niet in problemen, maar kennen slechts uitdagingen. Mogen we met u de uitdaging aangaan?

Laserwerk t.b.v. chassisbalken van aanhangers

Voor producenten en leveranciers van aanhangwagens verzorgen wij zeer uiteenlopend buislaserwerk. Wij buislaseren vierkante en rechthoekige kokers én ronde buis. Deze kokers en buis zijn onder andere voor de chassisbalken, dwarsliggers, zijliggers en rongen van aanhangwagens. 

Onze diensten

De Vries Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

 

 

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.