Menu
U bevindt zich hier:

Buislasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor buislasersnijden? Dan zit u bij De Vries Lasertechniek aan het goede adres. Met onze machines kunnen uiteenlopende buisbewerkingen worden uitgevoerd. Wij hebben drie buislasersnijmachines in ons machinepark, de Adige Adilas 2 Combo, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers.

buislasersnijden.png

Buis-en kokermateriaal snijden

De buislasersnijmachines snijden alle gangbare afmetingen en verschillende materialen.

  • lasersnijden van staal
  • lasersnijden van RVS

De lasersnijmachines worden aangestuurd  door middel van een CAD-CAM koppeling. Hierdoor zijn de machines zeer nauwkeurig en behalen zij een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis en kokermateriaal.

buislasersnijden-1.png

Onze buislasersnijmachines aan het werk

Eindproducten en halffabricaten, ook voor buislasersnijden

De Vries Lasertechniek levert halffabricaten en eindproducten. Naast  het buislasersnijden doen wij ook aan plaatlasersnijden.

Wenst u meer informatie te ontvangen?

Neem contact op

 

Onze diensten

De Vries Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

 

 

Laseren van een T- Profiel

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.